Există diverse modalități de a petrece la cumpăna dintre ani; unii sunt singuri, alții cu prietenii, unii merg la munte, mai sunt și cei care preferă cluburile, unii sunt alături de familie, alții langă persoane speciale din viața lor, iar unii sunt alături de mulți oameni dar singuri în esență. Pe unii îi prinde trecerea dintre ani la masă, pe alții în trafic, sau poate mult prea amețiți de aburii alcoolului. Unii dansează, alții se gândesc cu speranță la viitor, unii sunt retrospectivi în timp ce pentru o parte e doar o altă seară . Pentru toți însă această perioadă este frumoasă și unică, pentru că luna decembrie e o dată în an iar anii nu sunt niciodată la fel.
Pe mine….
Pe mine m-a prins așteptând cu nerăbdare noul an, poate unul mai bun în care creșterea și maturizarea nu vor mai fi atât de dificile cum au fost în 2012. Gândindu-mă la oameni care au contat, la cei care contează și care sper că vor conta și pe viitor și la oamenii noi pe care i-am cunoscut, cei care încep să conteze .
Nu o să continui cu o analiză critică de genul celor pe care le-am mai văzut pe internet/facebook zilele acestea, e treaba fiecăruia dacă știe, sau dacă vrea să estimeze corect valoarea serii ce tocmai a trecut. Nu o să fac inventarul sărmăluțelor, fripturii sau prăjiturilor înghițite de fiecare român care a ajuns noaptea trecută la UPU. Nici nu o să continui cu un lung șir de urări ce au devenit clișee și care nu mai transmit ceea ce ar vrea cu adevărat.

E un an nou, un nou început, e momentul să îți faci un ”To do list”, să stabilești noi priorități, să te bucuri de cei de lângă tine ( și poate să înveți cum să faci asta) Da, e momentul să înveți; cum să crești, cum să apreciezi oamenii din jurul tău,cum să uiți, cum să îi ajuți pe cei din jurul tău fără a aștepta ceva în schimb, cum să respecți, cum să iubești….
La multi ani!

Anunțuri